Deutsch

Hier vindt u alle informatie over scharendijke op scharendijkeaanzee.nl

Op deze site vind je alle informatie over de badplaats Scharendijke

Scharendijke (Zeeuws: Schaerendieke) is een dorp in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland. Per januari 2009 had het dorp 1347 inwoners.

Na de voltooiing van de Brouwersdam in 1972 is het dorp een centrum van watersport geworden en heeft het veel nieuwe bewoners getrokken. Met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is Scharendijke de ideale plek voor met name de surf-, zeil- en duiksport. De duikers in Nederland beschouwen de duikgebieden "het Koepeltje", "Scharendijke Haven" en "Nieuwe Kerkweg" als hotspots van het Grevelingenmeer.

Scharendijke

Accommodaties in Scharendijke
Het meest complete overzicht van alle Accommodaties in Scharendijke Zeeland. Kies uw favoriete accommodatie en beleef een heerlijke tijd in Scharendijke!

Watersporten in Scharendijke
Het meest complete overzicht van Surfen, Duiken, Zeilen, Sportvissen in Scharendijke op het Grevelingenmeer of de Noordzee op de Brouwersdam.

Startpagina Scharendijke
Het meest complete overzicht van bedrijven, cafe's, restaurant en leuke links in Scharendijke Zeeland. Kies uw favoriete link over Scharendijke!

Nieuws Scharendijke

Accommodaties in Scharendijke

Camping Scharendijke.
Zeeland : Schouwen-Duiveland

In het zonnige Zeeland op Schouwen-Duiveland vindt u camping 'De Witte Molen', een rustige familiecamping, voorzien van alle gemakken, gelegen aan de rand van het dorp Scharendijke, op heel korte afstand van zee, meer en strand.

Stacaravan & Chalet verhuur in Scharendijke
Zeeland : Schouwen-Duiveland

Verhuur van compleet ingerichte luxe 4 persoons Stacaravans en Chalets, met o.a 2 slaapkamers een compleet ingerichte keuken, kleurentelevisie, douche en toilet.

Advertentie