DISCLAIMER SCHARENDIJKE AAN ZEE.NL

Verantwoording

Deze website wordt met veel zorg en aandacht bijgehouden. Ondanks deze zorg, is het mogelijk dat de site onjuiste informatie bevat. Scharendijkeaanzee.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor  technische of  redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat  is van  het  gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar  de websites van derden.

Copyright                                              

Het copyright van de site ligt bij de eigenaar. De aangeboden inhoud is vergaard uit publieke bronnen zoals het Internet en/of aangeleverd door diverse leveranciers van informatie. Het is geenszins de bedoeling inbreuk op tekstuele- of grafische auteursrechten te maken. Indien u van mening bent dat dit het geval is verzoeken wij u vriendelijk dit ons te laten weten zodat het betreffende item kan worden verwijderd of kan worden voorzien van een bronvermelding.

Scharendijke

Accommodaties in Scharendijke
Het meest complete overzicht van alle Accommodaties in Scharendijke Zeeland. Kies uw favoriete accommodatie en beleef een heerlijke tijd in Scharendijke!

Watersporten in Scharendijke
Het meest complete overzicht van Surfen, Duiken, Zeilen, Sportvissen in Scharendijke op het Grevelingenmeer of de Noordzee op de Brouwersdam.

Startpagina Scharendijke
Het meest complete overzicht van bedrijven, cafe's, restaurant en leuke links in Scharendijke Zeeland. Kies uw favoriete link over Scharendijke!

Nieuws Scharendijke

Accommodaties in Scharendijke

Camping Scharendijke.
Zeeland : Schouwen-Duiveland

In het zonnige Zeeland op Schouwen-Duiveland vindt u camping 'De Witte Molen', een rustige familiecamping, voorzien van alle gemakken, gelegen aan de rand van het dorp Scharendijke, op heel korte afstand van zee, meer en strand.

Stacaravan & Chalet verhuur in Scharendijke
Zeeland : Schouwen-Duiveland

Verhuur van compleet ingerichte luxe 4 persoons Stacaravans en Chalets, met o.a 2 slaapkamers een compleet ingerichte keuken, kleurentelevisie, douche en toilet.

Advertentie