camping met privé sanitairVakantie en Recreatie 

Camping met privé sanitair

Kamperen met luxe, kamperen is niet voor iedereen weggelegd, in zo’n tentje met een wc rol die je mee moet slepen naar het wc hok die eigenlijk drie keer op een dag moet worden schoongemaakt, maar absoluut niet gebeurt. Nu is er tegenwoordig een oplossing gekomen, camping met privé sanitair. Dit is een luxe versie van het kamperen. Kamperen met een extra randje stijl kan je het ook noemen. Hierbij hoef je dus midden in de nacht niet op de camping rond te struinen naar de dichtstbijzijnde wc. Met deze bouwconstructie heb je de douche, wc en andere nodigen heden gemakkelijk bij je tent. Geen modder in de tent. Alles binnen handbereik. De borden afwassen met zeep en een borstel? Dat is vanaf nu ook verleden tijd. 

camping met privé sanitair

Voordelen

Doordat je ook een eigen vaatwasser hebt, kan je alle service gemakkelijk en binnen een uur schoon in de kast hebben liggen. Ook kan je kijken voor een sauna bij je huisje. Vanuit het zwembad zo de warme sauna in. Een sauna wordt warm waardoor je kan stomen. Ook is het gewoon lekker in de koude dagen. 

Camping met prive sanitair heeft veel voordelen, zoals hierboven al beschreven hoef je s nachts niet door de kou heen om naar de wc te moeten. Daarnaast als je hebt gedoucht hoef je je daarna niet vies te voelen. Je hoeft hierbij ook niet op je badslippers te douche. Je kan gewoon op je blote voeten. Wel moet je dit sanitair goed schoonmaken.

Related posts

Leave a Comment